• SHÇBA në bashkëpunim me Prokurorinë e Tiranës ka ekzekutuar vendimet e Gjykatës së Shkallës së Parë ...

  • Drejtoria Rajonale e SHÇBA ne Elbasan ekzekuton vendimet e Gjykatës për “Pezullim të ushtrimit të de...

  • SHÇBA arreston 1 punonjës policie për “Kultivim të bimëve narkotike”.

Adresa dhe Kontakte

E-mail: info@shcba.gov.al

Ankesa: ankesa@shcba.gov.al

Tel: 0800 90 90 (linja e telefonit pa pagesë)

 

                                              LIDHJE

Ministria e Brendshme

Ministria e Drejtesise

                                            Policia e Shtetit

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet riprodhimi i pa autorizuar i faqes.